Programmet SPRICKOR handlar om en tid av utmattning och hur jag genom Gud fick läkning med nya tankar och hopp. Jag har upplevt att det saknas ord och hjälp utbrändhet och stress från själens perspektiv. Mindfullness, avslappning, sömnträning och andningsövningar är bra på sitt sätt, men det svarar inte på insidans behov och längtan. Att mitt i orkeslöshet och sorg upptäcka en kärlek utan krav ger helt nya perspektiv!

Jag blandar musik, dikt och bild i programmet och här finns plats för både musik och känslor av skam,självförakt och frustration, men också hopp, nya insikter och Guds ingripande.

Två styltor stapplar jag fram på.
de heter:
Ansvar och Plikt.
Rakryggad försöker jag ta mig framåt på skrovligt underlag.
Nu, när inte benmusklerna orkar
svajar det, gungar.
Måste hoppa ner från styltorna,
använda egna fötter, se till att underlaget
ät mjukt om jag faller.
Mina tår vill fram och gå i mjuk mossa.
Fotsulorna blottas,
de heter:
Äkthet och Lugn.
Tassar försiktigt framåt
på lägre höjd.